luni, 10 august 2009

Nu te grăbi sa creşti ... rămîi copil cat mai mult timp, cat poţi! Vei avea, probabil, mulţi ani si buni de trăit, cu întîmplări bune si întîmplări rele. Citeşte cărţi(da!) - sunt secole întregi de umanitate si inumanitate strînse în ele - sa înveţi cat mai multe reacţii umane si fa cunoştinţa cu cat mai multe persoane (pentru ca fiecare reacţionează diferit)...si vei afla: sunt oameni interesaţi de trecut, sunt oameni interesaţi de viitor, sunt oameni interesaţi de propria persoana, deci sunt oameni interesaţi de: ceea ce au realizat alţii, de noi realizari si oameni care vor sa atingă nirvana. Mijloacele fiecăruia sunt diferite. Nu te lăsa influenţat de nimeni, dacă tu chiar crezi în cauza ta. Poate ca drumul ales nu va fi drumul cel mai drept, cel corect...vei învăţa! si vei descoperi alte cai bune sau "nebune" .
Viaţa toata e un drum. Ce clişeu!
Te-ai pierdut? Ai căzut? Nu-i nimic! Ridica-te! Probabil vei cădea din nou, da, dar vei mai puternic de aceasta data. Sa nu rămîi pe loc! Agita-te! Altfel nimeni nu va vedea ca te îneci în valuri...valurile vieţii.

2 comentarii:

Mais spunea...

Era o vorba odata " Invata din greselile altora ca viata e prea scurta sa le faci tu pe toate " . Daca ramai copil prea mult timp e si riscu sa nu mai poti sa-ti dai seama cand e vremea sa te maturizezi. :)

Mihaela spunea...

bineinteles mai bine copil...